Wie zijn de gezichten achter JuNo How To Party


Even voorstellen… wie zijn wij?


Wij zijn Juliette en Anouk. Al jarenlang vriendinnen en sinds 1 september 2023 runnen wij samen JuNo How To Party. Wij wonen beide in Leiden met ons gezin en zijn daarnaast allebei moeder van 2 dochters. Wij hebben heel erg veel zin om samen verder te bouwen aan een succesvolle onderneming!

De naam JuNo is ontstaan door een combinatie van onze namen Ju van Juul en No van Nouk.
 

Wie zijn wij.jpg

Een droom die uitkomt

Na vele gesprekken en dromen over het starten van een eigen onderneming, besloten we eindelijk de sprong te wagen. En zo werd Juno How To Party geboren!

Met onze positieve instelling en aanstekelijke energie vullen wij elkaar perfect aan. Anouk is de creatieve geest van het team, is altijd in de weer om iets leuks in elkaar te zetten. En Juliette, een echte aanpakker, draait haar handen nergens voor om en lost alles altijd direct op!

Ons doel is om samen met jou onvergetelijke momenten te creëren op je evenement of feest. Met ons diverse assortiment zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is. Bovendien streven we ernaar om een geweldige partner te zijn om mee samen te werken. We geloven namelijk dat het samen doen het leukste is, omdat je samen meer kunt bereiken dan alleen!