Boek je items voor een spetterend schoolfeest bij JuNo How To Party!

Ben je op zoek naar de perfecte toevoegingen om jouw schoolfeest onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Bij JuNo How To Party hebben we alles wat je nodig hebt om er een spetterend feest van te maken.

Fotobooth’s in alle soorten en maten!

Bij JuNo How To Party kun je kiezen uit verschillende fotobooth’s om jouw schoolfeest helemaal compleet te maken. We hebben fotopalen, kleine en grote spiegelbooth’s en zelfs de unieke spinner 360. Hiermee kunnen jij en je vrienden de meest hilarische foto’s maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Creëer de perfecte achtergrond met shimmerwalls en flowerwalls

Wil je een prachtige achtergrond voor je foto’s? Kies dan voor onze shimmerwalls. Deze glinsterende achtergronden zorgen voor een magisch effect op elke foto. Daarnaast bieden we ook flowerwalls aan, waarmee je een sprookjesachtig en sfeervolle setting kunt creëren. Perfect voor het maken van mooie groepsfoto’s samen met al jouw klasgenoten!

Verlichting om jouw feest te laten stralen

Bij JuNo How To Party hebben we ook XXL LED lichtletters- en cijfers beschikbaar. Hiermee kun je bijvoorbeeld het jaartal of de initialen van jouw school in licht laten stralen. Het voegt niet alleen een leuke touch toe aan de decoratie, maar zorgt ook voor een feestelijke sfeer.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw items bij JuNo How To Party en maak van jullie schoolfeest een onvergetelijke ervaring!

schoolparty