Kleine en grote photobooth (spiegel)

Ontdek onze photobooths

Ga direct naar de afbeeldingen →

Wil je een feestje om nooit te vergeten? Zoek dan niet verder, want onze kleine en grote photobooth (spiegel) is dé perfecte toevoeging voor elk evenement! Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest organiseert, deze photobooth zorgt voor eindeloos plezier en onvergetelijke herinneringen.

Onze photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om jouw gasten te verbazen. De spiegel is niet zomaar een spiegel; het is een interactieve magische belevenis! Met aanraaktechnologie kunnen je gasten gepersonaliseerde foto’s maken in verschillende thema’s. Ze kunnen hun foto’s zelfs direct delen op sociale media en ze als aandenken afdrukken.

De kleine versie van onze photobooth is ideaal als je beperkte ruimte hebt. Hij neemt weinig plaats in beslag, maar biedt nog steeds alle functies die je nodig hebt voor een geweldige fotobeleving. Hij is gemakkelijk te installeren en vereist geen technische kennis. Binnen enkele minuten is de kleine photobooth klaar om de ster van het feest te worden!

Voor grotere evenementen hebben we onze grote versie van de photobooth, door zijn indrukwekkende grote een echte eyecatcher. Met professionele belichting en hoogwaardige camera’s zorgt deze booth voor prachtige foto’s waar iedereen dol op zal zijn.

Onze photobooths worden geleverd met leuke photoprops, waarmee je gasten hun foto’s kunnen opvrolijken. Je kunt vooraf zelfs speciale templates bij ons uitkiezen om de perfecte sfeer te creëren. Het enige wat je hoeft te doen is je gasten uitnodigen, lachen en genieten van het moment!

Dus waar wacht je nog op? Het zal niet alleen je gasten vermaken, maar ook voor blijvende herinneringen zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer deze geweldige toevoeging aan jouw feest!

Wat ervaringen die we al hebben verzorgd

Murley Roosburg
Murley Roosburg
2023-12-05
Ik had de Phonebooth & 360 spinner met begeleiding voor mijn Bedrijfsfeestje besteld. Super service en engelengeduld! Ook de fotos & vids hebben we binnen 2 werkdagen ontvangen. Juno-Team Ik zie jullie op het volgende feestje ;-)
Wesly van Zoen
Wesly van Zoen
2023-11-27
Vriendelijke service, snelle communicatie, goede uitleg, op tijd het product gebracht. De photobooth werd door iedereen met veel enthausiasme gebruikt. Ik kom graag bij Juno terug zodra ik weer een Photobooth wil gaan huren.
gijs de jongste
gijs de jongste
2023-11-16
Super leuke meiden. Top service
Roy de Kleijn
Roy de Kleijn
2023-10-16
Goed bereikbaar, goede service, en prima resultaat!
Sanne Cann
Sanne Cann
2023-10-14
Wij hebben een fotobooth gehuurd voor een verjaardagsfeest. Het Team komt hem installeren en je hebt er alleen maar plezier van! Wat was het een succes. Iedereen vond het fantastisch! JuNo How To Party is echt een aanrader ✨
Monique Cann
Monique Cann
2023-10-12
Wat een geweldige herinneringen aan een bijzondere dag dankzij de photo booth van Juno How To Party. Thanks guys. Echt een aanrader om deze photo booth op je feestje te hebben.
Taxi Roomburg
Taxi Roomburg
2023-10-11
Bedankt voor de goede service
W. D.
W. D.
2023-10-06
Ik heb onlangs een photobooth gehuurd voor mijn verjaardagsfeest en ik kan met volle tevredenheid zeggen dat het een fantastische toevoeging was aan het evenement! De gasten en ikzelf hebben enorm genoten van de photobooth-ervaring. Allereerst was de installatie van de photobooth moeiteloos en het personeel dat deze bediende was vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles soepel verliep en stonden altijd klaar om te helpen bij vragen. De verscheidenheid aan props was geweldig en zorgde voor veel lachende gezichten en creatieve foto's. Al met al was de photobooth een groot succes op mijn verjaardagsfeest.
Marcel de Kler
Marcel de Kler
2023-09-18
JuNo heeft bij ons een Fotobooth geplaatst, communicatie en afstemming was super. Vriendelijke mensen, eerlijke prijzen en komen hun afspraken na. Was een onvergetelijke avond. Mocht je nog een evenement hebben neem contact met ze op, ze regelen het voor je! JuNo bedankt voor alles!