XXL LED Lichtletters- en cijfers

Ontdek onze XXL LED Lichtletters- en cijfers

Ga direct naar de afbeeldingen→

Ben je op zoek naar een uniek en opvallend decoratie-item dat jouw feest naar een hoger niveau tilt? Dan zijn deze XXL LED lichtletters- en cijfers van maar liefst 122cm hoog precies wat je nodig hebt! Met hun stralende verlichting voegen ze niet alleen een vleugje glamour toe, maar trekken ze ook de aandacht van iedereen die jouw feest binnenstapt.

Of je nu je initialen, favoriete quote of belangrijke datum wilt laten zien, deze XXL LED lichtletters- en cijfers maken het mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in alle 26 letters van het alfabet, in de cijfers 0 tot 9 en hebben wij het teken & en # en ook nog een groot hart en een ring . Kijk onder tarieven voor de mogelijkheden.

Deze letters- en cijfers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een stijlvolle afwerking. Bovendien zijn ze voorzien van energiezuinige LED-verlichting, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook nog eens weinig stroom verbruiken.

Wat deze XXL LED lichtletters- en cijfers echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de verlichting aan te passen aan jouw thema van de dag of avond. Met de handige afstandsbediening kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende lichtstanden, zoals constant brandend licht, knipperend of langzaam vervagend licht. Zo kun je altijd de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid.

Dus waar wacht je nog op? Geef jouw feest een persoonlijk tintje en laat jouw boodschap stralen met deze prachtige XXL LED lichtletters- en cijfers van 122cm hoog.

Wat ervaringen die we al hebben verzorgd

Niets is leuker dan het creëren van een blijvende herinnering aan een uniek evenement, een bijzondere bruiloft of een zakelijk feest. Door een photobooth te huren is het altijd feest!

Murley Roosburg
Murley Roosburg
2023-12-05
Ik had de Phonebooth & 360 spinner met begeleiding voor mijn Bedrijfsfeestje besteld. Super service en engelengeduld! Ook de fotos & vids hebben we binnen 2 werkdagen ontvangen. Juno-Team Ik zie jullie op het volgende feestje ;-)
Wesly van Zoen
Wesly van Zoen
2023-11-27
Vriendelijke service, snelle communicatie, goede uitleg, op tijd het product gebracht. De photobooth werd door iedereen met veel enthausiasme gebruikt. Ik kom graag bij Juno terug zodra ik weer een Photobooth wil gaan huren.
gijs de jongste
gijs de jongste
2023-11-16
Super leuke meiden. Top service
Roy de Kleijn
Roy de Kleijn
2023-10-16
Goed bereikbaar, goede service, en prima resultaat!
Sanne Cann
Sanne Cann
2023-10-14
Wij hebben een fotobooth gehuurd voor een verjaardagsfeest. Het Team komt hem installeren en je hebt er alleen maar plezier van! Wat was het een succes. Iedereen vond het fantastisch! JuNo How To Party is echt een aanrader ✨
Monique Cann
Monique Cann
2023-10-12
Wat een geweldige herinneringen aan een bijzondere dag dankzij de photo booth van Juno How To Party. Thanks guys. Echt een aanrader om deze photo booth op je feestje te hebben.
Taxi Roomburg
Taxi Roomburg
2023-10-11
Bedankt voor de goede service
W. D.
W. D.
2023-10-06
Ik heb onlangs een photobooth gehuurd voor mijn verjaardagsfeest en ik kan met volle tevredenheid zeggen dat het een fantastische toevoeging was aan het evenement! De gasten en ikzelf hebben enorm genoten van de photobooth-ervaring. Allereerst was de installatie van de photobooth moeiteloos en het personeel dat deze bediende was vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles soepel verliep en stonden altijd klaar om te helpen bij vragen. De verscheidenheid aan props was geweldig en zorgde voor veel lachende gezichten en creatieve foto's. Al met al was de photobooth een groot succes op mijn verjaardagsfeest.
Marcel de Kler
Marcel de Kler
2023-09-18
JuNo heeft bij ons een Fotobooth geplaatst, communicatie en afstemming was super. Vriendelijke mensen, eerlijke prijzen en komen hun afspraken na. Was een onvergetelijke avond. Mocht je nog een evenement hebben neem contact met ze op, ze regelen het voor je! JuNo bedankt voor alles!